Bokhäck

Bokhäck är populära. Varför? Av den vackra tidningen som anläggningen har. Den gröna och röda boks säkring är inte grön på vintern, men behåller i stor utsträckning sina löv i en annan färg. Detta står i kontrast till hornbeam, vilket är lövträd. Bok häcken är ett träd med en slät grå belastning, bladet är färja, ljus blank och lätt vågig.

Perfekt som en Bokhäck

Skapa en vacker häck. Beukenhagen används i stor utsträckning som en häck. På sommaren har bladen en vacker grön eller röd färg och på hösten ändras dessa löv i vackra apelsin och gula höstfärger. Det är viktigt att regelbundet klippa bökskyddet för att skapa en fin densitet. En fin tät bokshäck ger lugn och frihet i din egen trädgård, utan att andra människor kan ta en titt i trädgården.

Vilka typer av beukenhagen finns det?
Budgetfabrik erbjuder ett bra sortiment av Beukenhagen och Hornbeams. Rötter och klockor finns på våren och hösten. Ofta med attraktiva tidiga broschyrer. Du kan alltid köpa Bok häcken i en kruka. Du hittar vår topppress nedan. Bladinnehållande och lövträd.

Full beskrivning

Bokhäck är en av de mest planterade och välkända säkringsanläggningarna. Bokhäck (Fagus sylvatica), huvudskillnaden med hornbeam (carpinus betulus):

-Fagus sylvatica planteras oftare än carpinus betulus som en Bokhäck.
-Karpan Betulus är lövtous, med fagusen, förblir det förtvivlade bladet på växten på vintern.
-Karpan har tidigare fått ny tidning på året.
-Karpanen växer snabbare och är billigare att köpa.
-Carpinus växer bättre på tungt (ler) land än fagus.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *